Vi turnerar runt om i landet och har olika föreställningar på vår repertoar. Vi utgår från vår hemort  Långban i Filipstad kommun.

När vi kommer till er, har vi med oss eget ljus och ljud, sittplatser i två höjder för ca 30 förskolebarn samt mattor för ca 20 barn. Utöver det är det bra om det finns stolar på plats. Normalt tar vi ca 60 barn men utomhus med headsett kan vi spela för ca 200 och tar då ut ett extra arvode för utökad publik. De föreställningar som är aktuella för att visas utomhus är: Nappen Pappen! och Äggy även vår musikal Kram Doddo fungerar utomhus om det finns ett tak och ett slätt golv.

Eftersom vi har mycket scenografi behöver vi komma så nära spellokalen som möjligt med bil. 

Vi uppmana alla arrangörer att se till att lokalen är tillgänglig även för publik med funktionsvariationer.

Hoppas vi ses! Vänliga hälsningar Pia och Hugo

Senaste kommentaren

22.03 | 15:52

Hej. Kommer ni att kunna göra någon utomhusföreställning i sommar. Är intresserad och finns i Råda

10.10 | 15:50

Hej Alla!
Det är jätteviktigt när ni skriver en kommentar att ni lämnar kontaktuppgifter alternativt mailar på figurteater@telia.com så att vi kan ge bra svar, tipps och information.

25.08 | 13:34

Hej! Vi kommer gärna till er. Kan du sända oss en mail på figurteater@telia.com så får vi fortsätta diskussionen . Mvh Pia och Hugo

25.08 | 13:01

Hej. Jag är lärare för en klass 3. Vad för slags kurs över en dag hos oss kan ni sy ihop? Marionett, gjuta lite...Dockor.
Det finns ju lite massor av kul.

Mvh Jakob

Dela den här sidan