Nappen Pappen!

Dockteater för de allra minsta som får barnen att bubbla av skratt
Det är svårt att sluta med nappen. Var ska man göra av den när man slutat? Och om man inte kan sluta, hur ska man kunna dölja att man fortfarande suger på nappen?

Nappen Pappen är en liten föreställning om ett stort ögonblick i ett barns liv. Den handlar om tre barn som slutar med nappen och om två vuxna som inte kan sluta.

Föreställningen bygger på barns egna berättelser om hur det är att sluta med nappen och har resulterat i en varm och humoristisk berättelse. Nappen Pappen framförs med en blandning av skratt och allvar, spänning och lekfullhet, dockteater och barnteater, musik och sång.

Nappen Pappen är ett samarbete mellan dockmakarna och skådespelarna Pia Holmquist och Hugo Catolino från Figurteaterkompaniet och Dockteaterfabriken.

"En föreställning där dockteater och traditionell barnteater blandas på ett förträffligt sätt.

Filipstads Tidning

Pris: 9000 kr, 2:a och 3 dje föreställningen samma dag 6000 resp. 5000 kr

Resa: 65 kr/mil. utgår från Långban i Filipstad.

I vissa fall tillkomer övernattning i dubbelrum.

Föreställningslängd: 30 minuter

Rigg/rivtid: 90/60 min

Spelyta: 4 x 4 m

Antal barn: 60 + personal, vid offentlig max 80.

Från 2 år

Nappen Pappen! är berättelsen om tre barn som slutar med nappen och två vuxna som inte kan sluta med napp. Foto: Håkan Larsson.

Nappen Pappen! är berättelsen om tre barn som slutar med nappen och två vuxna som inte kan sluta med napp. Foto: Håkan Larsson.

Foto: Håkan Larsson

Senaste kommentaren

22.03 | 15:52

Hej. Kommer ni att kunna göra någon utomhusföreställning i sommar. Är intresserad och finns i Råda

10.10 | 15:50

Hej Alla!
Det är jätteviktigt när ni skriver en kommentar att ni lämnar kontaktuppgifter alternativt mailar på figurteater@telia.com så att vi kan ge bra svar, tipps och information.

25.08 | 13:34

Hej! Vi kommer gärna till er. Kan du sända oss en mail på figurteater@telia.com så får vi fortsätta diskussionen . Mvh Pia och Hugo

25.08 | 13:01

Hej. Jag är lärare för en klass 3. Vad för slags kurs över en dag hos oss kan ni sy ihop? Marionett, gjuta lite...Dockor.
Det finns ju lite massor av kul.

Mvh Jakob

Dela den här sidan